Aug 27, 2008

this insane week

raaawr sooo many things to do. first, this week i'm going to have a blocktest yeaaa kinda something new for me cos i don't know bout it before. haha in my junior high i only knew bout midtest and finaltest. national exam ofcourse (this one has really made me stressfull). this is my third day. and you know whaaat? both teachers and students are really insane. well i know it's forbidden to cheats and in my junior high, every student who cheats in the test will be warned by the teacher. BUT in my senior high, there will be no warn. why? because the teacher will take your answer sheets. there will be noooo sorry about that one.


haha stressfull? yaiyalah secara ini hal baru dan bener bener terbukti ucapan yang terpajang di kelas-kelas :


'KAMI SIAP UNTUK TIDAK MENCONTEK'



errawr. tegayeee. tiap hari ada ajayaa yang kena. trutama anak kelas gue (masalahnya anak kelas gue itu benga semuaaa) . kayak tadi. temen gue si Patrice ketangkep basah lagi ngasih contekan ke temen sebangkunya (oiya FYI kita duduknya sama kakak kelas). aduuuh langsung aja tuh kertas ulangannya dia sama temen sebangkunya di ambil terus dicoret. bener bener dikasih nilai nol loh. wawawa bener bene bikin gue deg-degan aja soalnya tadi juga gue ngasih contekan ke kakak cantik di samping gue. gue takut ketauan laaaah rawr.


well i still have two more days for this blocktest and nooo tomorrow is geography, japanese, and biology. damn science! i would never get a high score for this one. geez goodluck for all of seventyone senior high students for the blcktest and goodluck for me. wish i could change into Megumi Minami (dia punya ingatan fotografis yg kuat bgt jadi kalo mau ulangan tinggal buka buku terus pas ulangan pasti masih inget).

4 comments:

caca said...

haha emang lo duduk ama siapa?

Wida said...

sama ka cici, kak. wehehe. kenal gak?

caca said...

ahh gag tau hahaha ipa apa ips?

well, that's not so important, tho.

aduh laper gue wid. padahal gag puasa hahaha
celana gue udah kedodoran semua gara2 puasa
huahuahua masa giordano gue jadi kayak karuuuung

Wida said...

xi ips. ye bukannya emang ka caca kecil yaw? wehehe :P ciyeee slim niye hehe