Dec 7, 2008

The Popular and Awaaaards :D

so, i can't continue my story about that freak family because of the limited time and i still have no idea (stupid you) about what i've to write. the examination getting closer and i realize that now i'm a loser. why? no preparation til' now and tomorrow plus the day after will be a holly weekend so i think i won't study for my exam.

okay. i want to talk about Twilight Movie

last Friday I went to cinema to watch Twilight Movie. since it was the best vampire movie after Van Helsing. yah seperti kebanyakan cewek lah you knooow I was shocked and almost screaming after saw Robert Pattinson :inlove:

hadah. sebenernya ini kasusnya sama aja kaya waktu filmnya Narnia : Prince Caspian.

waktu itu siapa yang lagi hot?

yap. Skandar Keynes is the idol.
Robert Pattinson? sorry, who are you?

mungkin beberapa orang udah tau dia siapa dari debutnya (eh itu beneran debut dia yang pertama bukan sih? hah gue ga ngikutin sih) di film Harry Potter and The Goblet of Fire dan dia meranin Cedric Diggory yang langsung mati juga disitu (in short, dia muncul dan ngilang di satu film).
now he's back. menjadi sesosok vampir ganteng yang digila-gilain cewe.






see the differences? okay we're not talking about his pale skin and red lips.


now back to Pattinson and Keynes. mereka booming dan tenggelam dalam waktu singkat. mungkin buat si Pattinson ini dia gak akan tenggelam dalam waktu sesingkat Keynes. waktu itu Keynes lagi booming dan gue sempet ngepost tentang dia disini. beberapa bulan stelah itu? dia ngilang gitu aja. gatau apa yang terjadi.

but Pattinson? no i think we'll meet him again since we know New Moon hasn't been filmed yet. talking about Skandar Keynes. remember this face?


sengajaya gue pasang gedegede biar ga pada lupa:devilishgrin:


********************

AWARDS!
well well thanks a lot to Prima and Winnie who gave me this award :



I'll give this one to :







and also thanks to Sisil who gave me these awards :

this one is for :





rules are:

1. Each blogger must post this rules
2. You need to choose ten people to be awarded and list their names
3. Don't forget to leave them comment telling they've been tagged and read your blog


this one is for :





Rules :

1. Put the award logo on your blog
2. Add the link of the person who gave this award
3. Nominate another seven
4. Leave message to the nominees

hadah mantaff dah gue dapet 3 award sekaligus dari 3 orang yang berbeda ckck ini namanya prestasi, bung. jahaha.

9 Desember gue UAS doain ya :)

salampislophgahuuuleeesss,

D

2 comments:

~Alviss~ said...

wagh?! thx ya awardnya~.. :D

Cedric/pattinson keren tuh.main di Twilight juga ya dia..?

Doubleyouaidiei said...

@ Alvis : iya sama sama :) iya dia main di Twilight hihihi keren daaah